Anasayfa / Medya Merkezi / “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesindeyiz!

“Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesindeyiz!


Great Place to Work Enstitüsü’nün AssisTT çalışanlarıyla gerçekleştirdiği anket sonucunda yüksek güven kültürüne sahip ‘harika iş yeri’ unvanına alan Şirketimiz, yeni bir başarıya daha imza attı. Şirketimiz bu kez, Great Place To Work Enstitüsü’nün “Türkiye’nin En İyi İşverenleri’’ araştırmasının 5000+ çalışan kategorisinde, “En İyi İşverenler” listesinde yer aldı.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödül töreninin ardından konuşan Genel Müdürümüz Haktan Saran: “Başarılarımızı tescilleyen tüm ödüllerin birbirinden değerli olduğuna inanıyoruz. Başarılarımızı tescilleyen tüm ödüllerin birbirinden değerli olduğuna inanıyoruz. Ancak çalışanlarımızın değerlendirmelerinin sonucunda aldığımız “harika işyeri “ unvanı ve bu unvanının uzantısı olarak yer aldığımız “ En İyi İşverenler” listesi bizim için ödüllerin en kıymetlilerinden. Bu başarının bizi en çok sevindiren ve gururlandıran tarafı ise iş yükümüzün yüzde 45 oranında arttığı, ekiplerimizle fiziken ayrı kaldığımız böylesine olağan üstü bir dönemde bu ödülü almış olmamız.” dedi.

Genel Müdürümüz Haktan Saran sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu başarının arkasında AssisTT olarak çalışma arkadaşlarımızla kurduğumuz güvene ve samimiyete dayalı çift yönlü iletişimin etkisi olduğuna inanıyoruz. Çalışan mutluluğu bizim üç stratejik önceliğimizden birisi olduğu için yol haritamızı, çalışma arkadaşlarımızla kurduğumuz şeffaf iletişimimiz sonucu aldığımız geri bildirimlerle belirliyoruz. Bu doğrultuda zorlayıcı koşullara rağmen yaptığımız yatırımların çalışma arkadaşlarımız tarafından da benimsenip takdir görmesi bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Harika bir işyeri olma yolculuğumuzda çalışan mutluluğuna yatırım yapmaya, AssisTTlilere başarının, mutluluğun ve gelişimin daha fazlasını sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.”



Haberler ve Duyurularımız