Anasayfa / Medya Merkezi / Çağrı Merkezi Okulumuz’a Brandon Hall’dan altın ödül !

Çağrı Merkezi Okulumuz’a Brandon Hall’dan altın ödül !


Türkiye’de bir ilke imza atarak Ekim 20219’da kurduğumuz Çağrı Merkezi Okulu projemiz dünyanın en saygın araştırma ve danışmanlık kuruluşlarının başında gelen Brandon Hall Group’un gerçekleştirdiği Brandon Hall Group HCM Mükemmellik Ödülleri’nde En İyi Yetkinlik ve Beceri Geliştirme kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

Ödül ile ilgili açıklama yapan AssisTT İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcımız Ömer Faruk Tüfekçi, “Sektörün lider oyuncusu olarak nitelikli ve yetkin insan kaynağı yetiştirmek bizim en önemli gündem maddelerimizden biri. Hem çağrı merkezi sektörüne katkıda bulunmak hem de öğrencilerin profesyonel iş hayatına geçişini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Çağrı Merkezi Okulu projemizin uluslararası alanda faaliyet gösteren böylesi prestijli kurumlar tarafından takdir edilmesi bizim için çok kıymetli. Sektörel deneyimimizi ve bilgi birikimimizi paylaşmanın sosyal sorumluluğumuz olduğuna inanarak hayata geçirdiğimiz Çağrı Merkezi Okulumuzun kapılarını bu sektörde kariyer hedefleyen herkese açtık. Çağrı Merkezi Bölümü öğrencileri başta olmak üzere gençlere ulaşmak adına üniversitelerle de iş birliği yapıyoruz. Şu ana kadar Sivas Cumhuriyet, Samsun Ondokuz Mayıs, Düzce, Uludağ ve Selçuk Üniversiteleriyle iş birliği protokolleri yaptık. Önümüzdeki dönemde de iş birliği yaptığımız üniversite sayısını arttırarak daha çok gence ulaşmayı hedefliyoruz. Çağrı Merkezi Okulumuz’da eğitim alan öğrencilere teorik eğitim yanında staj ve iş fırsatlarında öncelik de sunuyoruz” dedi.

Çağrı Merkezi Okulumuz sektöre ilgi duyan herkese açık

2019 yılında kurduğumuz Çağrı Merkezi Okulumuz; sektör profesyonellerine, Çağrı Merkezi Bölümü öğrencilerine ve bu alana ilgi duyan herkese uzman eğitmenler vasıtasıyla eğitim desteği veriyor. Sınıf içi eğitimlerle başlayan projemiz, pandemi süreciyle dijital ortama taşındı. Program kapsamında eğitim temel ve ileri seviye olarak iki seviyede veriliyor.



Haberler ve Duyurularımız